Skaffa selfie lampa och förbättra bilder och filmer

Det finns så mycket man kan göra på ett café och är du bloggare eller vloggare så jobbar du säkert på caféer ibland. Ett café är ett bra ställe för att få inspiration, ta snygga bilder på vad du äter och även spela in sköna YouTube-klipp på. Som kulisser är caféer superbra. Men du vill ju också att dina bilder och filmer ska bli bra.

Skaffa selfie lampa eller ring light

För att kunna skapa YouTubevideor och ta snygga bilder till Instagram med perfekt ljus varje gång är det smart att investera i en selfie lampa eller en ring lights. Då behöver du inte bry dig om lampor eller hur ljuset är. Du har helt enkelt med dig ett bra utomhusljus även när du är inomhus. Det finns många selfie lampor och ring lights att välja mellan. Från billigare modeller för 79 kronor för dig som precis har börjat med sociala medier, till selfie lampor med stativ och ledlampor för flera tusen. Om du är seriös med dina YouTubefilmer eller Instagramnärvaro bör du naturligtvis investera i riktigt bra utrustning. Det kommer att betala sig. Med en selfie lampa eller ring light kan du både ta snygga foton på din islatte, salladen, bakelsen, men också på dig själv och på personer som du intervjuar. Köp din selfie lampa och ring lights hos eStore, som har ett stort sortiment av selfie lampor i alla prisklasser. Passa också på att köpa laddare och stativ. På så sätt har du alltid ström och kan ta fina bilder och filmer utan att mobilen eller kameran skakar.

Arbeta på café

Ett café är ett bra ställe för att få inspiration till ditt Instagramkonto, blogg och YouTubekanal. Det är något särskilt med att beställa en härlig kopp kaffe, te, smoothie eller juice och sätta sig vid ett bord för att arbeta. Det är en kreativ miljö som lätt ger nya tankar och uppslag. Om du har idétorka är det faktiskt jättesmart att gå till ett café. Ta med dig fysiskt papper och penna och börja skriv ner olika idéer. Även om du arbetar digitalt, kan du ibland bli mer kreativ när du arbetar analogt med papper och penna. Då kan du rita bilder och göra mind maps. Ett café är också en bra kuliss för att ta snygga foton och göra filmer till din YouTubekanal. Du uppfattas som mer seriös om du möter upp en person som du ska intervjua och ni sitter på ett café och samtalar. Naturligtvis är det viktigt att du har en bra mikrofon så att det inte hörs en massa brus. Caféer ger också skönt visuella bilder på goda bakelser, fräscha smörgåsar, sallader och dekorativa drycker.